Újabb keréklopás

 2011.09.24. 21:05

A 10/B teremgarázsában szeptember 22-én újabb keréklopásra ébredhettek a lakók. Ezúttal egy Honda tulajdonosa járt pórul. Másfél hónapon belül ez már az ötödik személygépkocsi egy olyan garázsban, ahova csak belépőkártyával lehet bejutni. A közös képviselet a közgyűlési határozatban meghatározott időt jelentősen túllépve letiltatta az illegális kártyákat. Látszólag. Valójában mindez csak részben történt meg. Remélhetőleg a Számvizsgáló Bizottság kellően fellép emiatt, és a következő közgyűlésen megfelelő módon számon lesz kérve a Szelei és Serfőző Kft.
 
A probléma már a faliújságon is megihlette az egyik (állítólagos) lakót. Az írás (ami keveri a lakógyűlés és közgyűlés fogalmát) a helyesírási és stilisztikai hibáival vetekszik a közös képviselet közleményeivel. Ahogy a lakópark Indexes fórumában egyesek részéről, úgy ebben az írásban is a kamerarendszer és az élőőr fontossága kerül a középpontba. Eközben egyre több helyről azt lehet hallani, hogy amíg nincs nálunk kamera és őr,  nem szűnnek meg a lopások. (Emlékeztetőül: a 10/B éves közgyűlése az élőőrt a magas költsége miatt leszavazta, a kamerarendszer kiépítésére pedig árajánlatok kérésére engedélyt adott. A társasházi törvény előírásai miatt azonban a kamerarendszer kiépítésére nincs esély.)

Még a végén érdekes összefüggésekre deríthet fényt a rendőrség...

Címkék: parkolás képviselet bűncselekmény garázs keréklopás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr803253877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása