A Kondorosi út mentén a Fehérvári út és a Szerémi út között ismét bővül a lakópark. A Kondorosi úton a parkolóhelyek hiánya, illetve nem megfelelő minősége miatt a környéken a megállás mára már teljesen ellehetetlenült, a mélygarázsokból való kiállást pedig veszélyeztetik a balesetveszélyes módon, tilosban parkoló járművek - ez az észrevétel érkezett az önkormányzathoz a közmeghallgatás keretében.

A Kondorosi úti lakópark lakója javasolta, hogy a Kondorosi úton a benzinkút oldalán a Suzuki bejárata és a benzinkút behajtója között a jelenlegi kavicsos, illetve füves részt alakítsák át a KRESZ által is elfogadott parkolóhellyé. Ennek megvalósítása leginkább az úttal szintbeli, aszfaltozott parkoló lehetne, merőleges beállással.

A polgármester minderre úgy reagált, hogy a 2015. évi költségvetés összeállításakor a szakmai javaslataik között szerepeltetni fogják a Kondorosi út mentén új parkoló létesítésének terveztetését és engedélyeztetését, melyről a költségvetés elfogadása után a Gazdasági Bizottság dönt. Hoffmann Tamás tájékoztatása szerint a kivitelezésre a tervek elkészülte utáni évben kerülhet sor, amennyiben a szükséges pénzügyi forrás rendelkezésre áll.

Címkék: önkormányzat parkolás polgármester

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr646969525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FreeTibet 2015.01.05. 23:42:40

Én pedig egy szép parkot szeretnék ott látni a patak és a lakópark között, fasorral, bokrokkal, sétánnyal. Most hogy ez a parkolós ötlet felmerült, lehet küldök is róla egy kérévnyt az önkormányzatnak, mert az milyen hozzáállás már, hogy szüntessük meg azt a minimális kis zöldfeleületet is, ami jelenleg az OMV kút és a Suzuki szalon között található, csak mert pár autós nem tud parkolni hol. Vegyenek / béreljenek mélygarázst, ott a lehetőség ha valakinek problémája van a parkolással, vagy vegyék tudomásul a helyzetet. Így is meglehetősen ronda itt az utcakép, mégtöbb parkoló autóval mégrondább lenne. Köszi autósok!

Kondorosi 2015.01.06. 08:49:59

@FreeTibet: Az út menti rész normális kialakításáról van szó, ahova lényegében most is odaállnak az autók, csak a KRESZ szerint szabálytalanul. A benzinkút melletti "park" felszámolását senki sem akarja.
süti beállítások módosítása