Mozgalmas éjszakája volt az őröknek és a gondnoknak mára virradóra. Először a 12/A-ban műsorozott egy részeg csaj, akire rendőrt kellett hívni. Ezzel szinte egy időben a 10/A hatodik emeletéről akart valaki kiugrani, oda tűzoltók is kellettek.

150306_kondorosituzoltokar.jpg

Az eredmény látható, a mentéshez érkező emelőkosaras gépjármű az A és B épület között felszántotta a gyeprácsot. Megnyugtató, hogy a pár éve épült ház tűzoltó felvonulási területén, útján milyen silány munkát végzett az építtető. A lakók remélhetőleg résen lesznek, és nem saját zsebükből állják a javítást, hanem a garancia keretében igénylik a helyreállítást.

Címkék: tűzoltóság

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr367246781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wu wei 2015.03.06. 18:40:22

"Megnyugtató, hogy a tavaly átadott ház tűzoltó felvonulási területén, útján milyen silány munkát végzett az építtető." ?

Elég 2015.03.14. 09:27:06

Szerintem az fizesse,aki miatt ki kellett hívni a tűzoltót,hogy máskor ne legyen ehhez kedve!Én más hülyeségére nem vagyok hajlandó áldozni.
süti beállítások módosítása