Maradt a közös képviselet

 2016.12.02. 11:29

A 10/A rendkívüli közgyűlésén a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy továbbra is az SZ&S Group Kft. (korábbi nevén Szelei és Serföző Kft.) látja el a közös képviseleti feladatokat.

Az elmúlt időben a ház fizetésképtelen lett, mert a beruházó nem fizette a közös költséget. A Számvizsgáló Bizottság csak mostanában eszmélt, próbáltak mélyebbre ásni, de nem tudtak szót érteni a közös képviselettel. A Számvizsgáló Bizottság így erősen azon volt, hogy lapátra kerüljön az SZ&S Group Kft.

A közös képviselet zseniális húzással elintézte, hogy a november 30-i közgyűlés előtt pár nappal a beruházó két cége rendezze az összesen 6 millió forintos tartozását, majd a beruházó megbízottja a nála lévő, csaknem 8000 tulajdoni hányaddal jelentős mértékben tudta befolyásolni a döntést, hiszen személyesen vagy meghatalmazással csupán a tulajdonosok harmada képviseltette magát a közgyűlésen.

A tulajdonosokat erősen megosztotta a kérdés, az indulatoktól és vulgáris kifejezésektől sem menten közgyűlésen számos valós vagy félreértésen alapuló probléma került terítékre. Az egyértelművé vált, hogy óriási hiba volt a Számvizsgáló Bizottság részéről korábban az érdemi ellenőrzések elmulasztása. A kettős aláírás is csak nemrégiben indult el. Kettős aláírás és igazi ellenőrzés nélkül pedig a társasházkezelők vígan éldegélnek. Ez a talaj a lakóparkban már csak a 12/A esetében adott.

Címkék: képviselet

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr8612016539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.12.02. 16:46:39

Aljadék egy népség...és a sokbirkaproli meg tűri a lakósparkban.

négyláb 2017.01.28. 07:54:02

Ezek a kommentelési lehetőségek csak arra jók, hogy néhányan a primitív, alantas agymenéseiket kiokádhassák magukból. Rászabadultak az internetre és büntetlenül mocskolhatnak mindent és mindenkit. Legtöbbjük olyan színvonalon van, hogy - valószínűleg - kézzel írva ez is nem menne...
süti beállítások módosítása