Terrorista a lakóparkban?

 2016.10.11. 18:00

Elgondolkoztató WiFi hálózati névre bukkantam a lakóparkban. A TEK_lehallgato_egyseg13 mire utalhat? Csak nem az elcseszett Terrorelhárítási Központra?

 2016_tekwifi.jpg

Szerintetek mi lehet a háttérben?

  • Terrorista migránsok nyomában a TEK;
  • A Teréz körúti robbantónak mégsem a Népligetben, hanem a Kondorosi úton veszett nyoma;
  • Keresik azt, aki csúnyát írt Orbán Viktor miniszterelnökre a Facebookon;
  • A TEK munkatársa hazahozta hétvégére az egyik routert;
  • Valaki szórakozik, de a fekete autó már úton van érte.

A helyes megfejtést vagy további lehetőségeket kommentbe várom.

Címkék: internet

Tanulópénz

 2016.10.05. 18:50

Nem érdemes megállni a Kondorosi úton a benzinkút kihajtója és a Fehérvári út között a megállni tilos tábla ellenére. Pláne a szép zöld gyepre.

 160928_kondorosikerekbilincs.jpg

Ezt most már a Sprinter Futárszolgálat Kft.-nél is tudják.

Címkék: parkolás

Ha a hülyeség fájna...

 2016.09.09. 16:31

Új szakaszába lépett az őrzővédő-biznisz háborúja a lakóparkban. A 10/B-t közrefogva a 10/A és 12/A épületének utcafrontján a homlokzatra hatalmas tábla került ki a biztonsági szolgálat által őrzött terület határát jelölve.

160909_kondorosiorsegtabla2.jpg

Emlékeztetőül, a 10/B lakóit éveket át próbálta a közös képviselet és Fehérvári úti társasház Számvizsgáló Bizottsága rávenni, hogy náluk is legyen őrszolgálat. Ezt a lakók mindannyiszor elutasították. Talán azért, mert van kamerarendszer, az őrök meg alig érnek valamit, hiszen a vagyonvédelmi cégeket rendszeresen cserélni kellett, mivel sorra buktak meg az őrök az éjszakai alvással, de nem egyszer előfordult, hogy még vagyonőri igazolványuk sem volt. Utóbbi problémát most már áthidalták, valójában nem is vagyonőrökként alkalmazzák őket, csupán sárga mellényben járkáló, sok vizet nem zavaró humanoidok.

160909_kondorosiorsegtabla.jpg

A bosszú persze nem maradt el, a 10/B kamerarendszerének rögzítője az egyik őrrel végrehajtva tavaly novemberben szabotázs áldozata lett. Most pedig itt a legújabb, a tábla, amit ha jól megnéz az ember, inkább úgy értelmezhető, hogy csak a 10/B-ben van őrzés. Persze valójában pont ők nem fizetnek "védelmi pénzt".

Kíváncsian várom a következő lépést. Ha van eszük a 10/B lakóinak, akkor kiraknak egy táblát, hogy biztonsági szolgálat által őrzött terület.

Címkék: őrség

Új néven a közös képviselet

 2016.09.07. 18:18

Ha valaki a közös képviselet honlapjára téved, azzal az információval szembesülhet, hogy szeptember 1-jétől megváltozott a cég neve. De nézzünk egy kicsit mélyebbre.

A Szelei és Serföző Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság létesítő okirata 1993. december 23-án kelt. A cég neve elvileg a tulajdonosokból tevődött össze, de már akkor sem tudták leírni a nevüket, az egyik tulajdonos nevében az egyik hosszú ő röviddel került a cégnévbe. A rövidített nevük Sz és S Kft. volt, mégis Szelei-Serfőző Kft.-nek hívták magukat, teljesen jogtalanul.

2001-ben az értékesítés nettó árbevétele 52 369 000 Ft, az adózott és a mérleg szerint eredmény 4 851 000 Ft volt. A fejlődésük látható, 2015-ben a nettó árbevételük már 127 264 000 forint, az adózott eredmény 3 2033 000 Ft, a mérleg szerinti eredmény viszont nulla.

A mostani változás nem csupán egy névváltozás. A cég neve ugyan SZ&S Group Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság lett, de kiválással létrejött a Hársfa Office Korlátolt Felelősségű Társaság. Utóbbi főtevékenysége saját tulajdonú, bérlet ingatlan bérbeadása, üzemeltetése. Az ügyvezető és a két tulajdonos ugyanaz.

Címkék: képviselet

Valakinek nagyon elege van

 2016.09.05. 20:24

A közös képviseletet szapuló írás került ki a 10/B mindkét földszinti hirdetőtáblájára. Az ismeretlen elkövető a Femina cikkét szabta a társasházra, legalábbis az érzése szerint.

160905_kondorosifaliujsag.jpg

A csőtörésről (ami a mai napig nincs megoldva) már én is beszámoltam, a többi pont azért itt nem biztos, hogy megállja a helyét.

Címkék: képviselet csőtörés faliújság