A közös képviselet az ígéretéhez képest 8 hónappal későbbre hívta össze a közgyűlést a 10/B-ben. Az összejövetelre azért van szükség, mert a Számvizsgáló Bizottság a társasházi törvény által előírt minimumlétszám alá csökkent. Három fő helyett jelenleg csak ketten vannak, de közülük az egyik lakónak a közgyűlés megvonta az aláírási jogát, ugyanis vállalkozói szerződésben áll a házzal, így nehogy már magát ellenőrizze, meg azt a közös képviseletet, amelyik fenntartja a lakók szemszögéből megkérdőjelezhetően gazdaságos konstrukciót vele.

Ugyanakkor egy érdekes napirendi pont is felkerült a február 3-i közgyűlés meghívójára: "Tájékoztatás az őrszolgálatról". A közös képviselet ötletét a biztonsági őrök megbízására a ház korábban már határozottan elutasította, így kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elő.

Címkék: képviselet közgyűlés szvb

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr457099067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása