Újra van SZVB

 2015.02.04. 16:39

Hosszas várakozás, számtalan ígéret után a közös képviselet méltóztatott rendkívüli közgyűlést kiírni, hogy a társasházi törvénynek megfelelően legalább 3 fős Számvizsgáló Bizottság legyen a 10/B-ben. A február 3-i közgyűlés választott három új tagot, így a bizottság öt főre duzzadt.

Fény derült arra is, miért került újra napirendre az őrző-védő cég megbízása. Az eddigi céget a szomszéd ütemek kirúgták, újat bíztak meg, melynek munkatársai állítólag lényegesen szakszerűbben végzik a munkájukat. A lakóknak pedig "bassza a csőrét", hogy csak a 10/B nem veszi ki a részét a költségből. A májusi rendes közgyűlésen az új ajánlat fényében így ismét dönteni kell az esetleges alkalmazásukról. Az már most látható, akinek lakása, tárolója, garázsa van, az ám az igazi fejőstehén ebben a tételben is.

Címkék: közgyűlés őrség

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr437141135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása