Vissza a természetnek

 2011.03.26. 07:26

A lakópark fórumán is felvetődött a téma, miszerint névtelenül „valami sunyi alak” arra biztatja a lakókat a hirdetőtáblán, hogy a kiszolgált karácsonyi fenyőfákat a sínek és a Fehérvári úti panelház mögé rakja. Valóban, a 2009-es karácsony után a 2010-esnél is, nyilvánvalóan a közös képviselet rakta ki a térképet, hogy hova kell vinni a fát. A probléma csak az, és erre a fórumban egy másik lakó is felhívta a figyelmet, hogy az FKF által kijelölt hely a CBA előtti parkoló. A fenyők máig a füvön díszelegnek, lassan már teljesen vissza is lettek adva a természetnek. Remélem a most zajló tavaszi nagytakarítás megoldja a problémát.

Azért is szomorú mindez, mert a közgyűlésen egy lakó már felhívta a közös képviselet figyelmét, hogy a lomtalanításkor is elkövette ezt a hibát, valótlan információt rakott ki a hirdetőtáblára, így a lomokról az FKF nem is tudott, hiszen azt máshová kellett volna rakni.

Címkék: karácsony szemét fkf

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr262772369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása