Büntetőszázad

 2019.05.30. 22:55

Csak kapkodom a levegőt, olyan megdöbbentő határozatot hozott a Fehérvári út 168-178. közgyűlése.

Mindenki üljön le, idézem:

„A közgyűlés többségi szavazattal elfogadta, hogy mások nyugalmát, pihenését zavaró magatartást tanúsító illetve tevékenységet végző lakokkal szemben kérhető az üzemeltetési szolgálat intézkedése és az adott albetét tulajdonosának terhére, az intézkedés költségeinek fedezetéül 10.000.-Ft rendkívüli díj írható elő, az SZVB egyetértésével a közös képviselő dönt.”

buntet.jpg

A határozat több sebből vérzik:

1. A társasházi törvény szerint a Szervezeti-Működési Szabályzat része a Házirend, egy ilyen szabály sima közgyűlési határozattal nem hozható.

2. A közös képviselet és a Számvizsgáló Bizottság nem hatóság, nem dönthetnek kényük-kedvük szerint a lakók megbüntetéséről.

3. Az üzemeltetési szolgálat nem más, mint edzőcipős, tréningnadrágos emberkék sárga mellényben, még csak nem is vagyonőrök (a Kondorosi út 8/A közgyűlése jól ki is rúgta őket).

4. Az "intézkedéssel" nem keletkezik extra költség, így behajtani sincs mit.

Véleményem szerint, aki ezt kitalálta és rádumálta a tulajdonosokat, annak elgurult a gyógyszere.

Címkék: közgyűlés őrség

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr6814870838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzBea 2021.09.08. 12:27:10

Uj lako vagyok az elso utemben es szivesen olvasom a blogposztjaid. Miert lett vege?
süti beállítások módosítása