Népszámlálás a lakóparkban

 2011.10.03. 06:32

Az október 1-jétől tartó népszámlálás nálunk is elkezdődött. Az első probléma már a kérdőívek postaládába való eljuttatásánál kezdődött. Sok ugyanis - hiába a pontos és egyértelmű címzés - nem jó helyen landolt. Volt, amelyiknél a faliújság, volt amelyiknél a reklámújságoknak fenntartott rács lett a végállomás. Ez azért is aggasztó, mert ha illetéktelen nyitja ki a borítékot, a benne lévő kóddal az interneten hamis adatszolgáltatást tud tenni. A kérdezőbiztos már járja a lakásokat, és nincs lelkiismeretfurdalása este 9-kor is becsöngetni.

Címkék: népszámlálás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr773273459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Jedi Rend Sajtóközleménye 2011.10.03. 07:49:17

  A Magyar Jedi Rend, Jedi Tanácsa tiltakozik az ellen, hogy a KSH a 2011-es Népszámlálás online kérdőívében nem ad lehetőséget a szabad vallás kinyilvánítására azzal, hogy az ide kapcsolódó kérdés válaszadási lehetőségénél egy menüb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása