Ha hívják se jön a Digi

 2012.05.03. 20:55

"Illetékes munkatársunkkal történt egyeztetést követően tájékoztatjuk hogy az Ön körzetében az Amtelnek kizárólagos joga van 10 évig. Amennyiben a későbbiekben lesz rá lehetőség, hálózatunk kiépítésre fog kerülni." - ez a válasza, pontosabban az álláspontja a Digi Kft.-nek arra, hogy a Kondorosi lakópark lakói az Amtel pofátlan áremelésének hatására (is) szívesen beengedne más távközlési szolgáltatót a házba. A Digi érve azonban hibás, az Amtelnek nincs globálisan kizárólagos joga a lakóparkban, csak a behúzott kábelekre kapott 10 év használati jogot. De mit lehet tenni, ha le van osztva a piac...

Címkék: amtel

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr904487163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angyica 2012.06.20. 10:42:49

Sziasztok!
Most találtam rá a blogotokra, én a 12/A B. épületben lakom. Én is felháborítónak tartom, amit az Amtel művel (áramelések, kizárólagosság). Az lenne a javaslatom, hogy fogjunk össze, mert akkor egyrészt erősebbek vagyunk :), másrészt nem tudom, hogy egy közös petíció, amely arról szólna, hogy közösen el akarjuk őket innen távolítani, mennyit segítene? Esetleg lehetne próbálkozni a médiával is, az Rtl fókusz harap az ilyenekre .... ez a társasháznak sem mindegy, hogy milyen jó hírét keltik a lakók, talán felfigyelnek végre arra, ami itt jogtalanul megy.

Üdv:
angyica
süti beállítások módosítása