Szomszédolás az IKEÁ-val

 2015.08.27. 17:12

IKEA-szomszédolóest zajlott augusztus 24-én a lakóparkban. Mindez annyit jelentett, hogy az IKEA több millió forintot belefeccolt a mintegy 1500 lakás lakóinak megetetésébe. Hoztak sátrat, asztalt, székeket, volt zene, Abaházi Csaba, gyermekjátékok.

Elvileg 50-100 lakásos társasházak jelentkezhetnek egy ilyen rendezvényre, mi ezen jóval túl voltunk, így lehet, ez volt a mintaprojekt. A dolog lényege annyi lehet, hogy az IKEA jó fejnek tűnik, összehozza a lakókat, miközben azok az IKEA székein ülnek, az IKEA tányérjait használják, az IKEA pohárjaiból isznak, és így tudat alatt kedvet kapnak az ottani vásárlásra.

150824_kondorosiikea.jpg

A lakók rendkívül nagy számban érkeztek, a közgyűléseken valahogy nincs ekkora tolongás. Persze a helyszín nem volt egészen tökéletes, sikerült a tűzoltási felvonulási területet és utat eltorlaszolni. Ha éppen most tartott volna ellenőrzést a katasztrófavédelem, bizony magukhoz nyúltak volna, vagy legalább a tollukért a vaskos büntetés kiszabásához.

Az IKEA készített egy remek kis klipet a rendezvényről:

Címkék: rendezvény tűzvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr977738754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása