Emberkedő bútorszállító

 2016.11.29. 14:35

Megvan a november hó legnagyobb tahója cím nyertese. A ponyváján minosegfuvar.hu internetcímet hirdető bútorszállító teherautóval a 12/A előtt teljesen felálltak a járdára, még egy szűk sávot sem hagytak, hogy elférjenek az emberek. Ezúttal nemhogy babakocsival, teljesen gyalogosan sem lehetett elférni.

161129_kondorosiparkolas.jpg

Miután a biztonsági őr (pontosítok: egy huszonéves pálcika) fogta magát, és elsétált mellette, egy lakó ment oda, és kérte a sofőrt, hogy álljon el. Erre a szimpatikus úriember kiszállt a volán mögül, és megfenyegette a lakót, aki időben odébb állt, mielőtt kiverik a fogsorát.

Sajnos mindez nem egyedi eset, sem a tilosban megálló, rendkívül balesetveszélyes helyzetet teremtő költöztetők, sem az, hogy a biztonsági őrök leszarják, holott feladatuk a szabálytalankodók elleni fellépés legalább szép szóval, ha nem megy, a közterület-felügyelet értesítésével.

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr7612008828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása