Demokrácia

 2019.04.07. 21:02

Tisztelettel kérem a feszültséget gerjesztő elemeket, hogy szálljanak le a közös képviseletről, úgysincs semmi esély a leváltásukra.

Teljesen lényegtelen, ha a 8/A-ban a tulajdonosok felhatalmazása nélkül köt a közös képviselet évi 6 milliós szerződést, hogy járőrszolgálatnak feltüntetve sárga mellényben őrizzék a cigarettacsikk elnyomására alkalmas kukát a Kondorosi úton, illetve nézzék egy másik ház kameráinak képét.

Teljesen lényegtelen, ha a közös képviselet kényszerüzemeltetés címen irreálisan magas költségeket generál.

Teljesen lényegtelen, hogy mindezek miatt fizetésképtelen a ház.

Teljesen lényegtelen, ha a közös képviselet fontos kérdésekben - például fizetési meghagyásból polgári per - elfelejti tájékoztatni a tulajdonosokat.

Itt demokrácia van! Az van, amit a jelentős erőt képviselő beruházó, munkatársai, valamint a közös képviselet és köre akar.

Szóval le lehet állni!

Címkék: képviselet őrség

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr5414747507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása