Lehet fizetni a kamerára

 2012.07.12. 20:37

A 10/B korábban a társasházi törvénnyel ellentétes módon a kamerarendszer kiépítéséről döntött. Mivel a közgyűlési határozatot senki sem támadta meg, ezért a lakóknak teljesen jogszerűen a zsebükbe kell nyúlniuk.

A közös képviselet egy hete a faliújságon közölte a hírt, minap pedig már egyéni értesítőkben is megírta, hogy az 1 419 035 Ft-os költség fele a társasház a meglévő megtakarításaiból, a másik fele az egyszeri célbefizetésekből lesz fedezve. A célbefizetések úgy oszlanak meg, hogy lakásonként 1300 Ft, tárolónként 500 Ft, parkolóhelyenként 3200 Ft.

Akinek közös költségnél túlfizetése van, eszébe ne jusson akár egy forintot is átutalni!

A kamerarendszert amúgy a ház hiába építi ki, annak üzemeltetését megfelelő hányadú tulajdonosi hozzájárulás nélkül nem lehet törvényesen megkezdeni.

Címkék: kamera

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr424650677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

( : : ) 2012.07.30. 09:50:01

Örülök, hogy rátaláltam a blogra, végig olvastam most azt összes bejegyzést. Sok hasznos volt közte. Mi szeptemberben költözünk be a 7. ütembe. Itt is lesz kamerarendszer kiépítve? Egyébként nem értem miért tiltakoztak az emberek, akinek nincs félnivalója, annak örülni kellene. Ez a parkolási rendszer elég kaotikusnak néz ki... :-(
süti beállítások módosítása