SZMSZ-módosítás a 10/B-ben

 2011.02.23. 07:48

Hosszas várakozás után a közös képviselet a postaládákba bedobta a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítására a szavazólapokat. A SZMSZ-módosításának az igénye már kezdetektől fennállt. A beruházó HegyVölgy Kft. 2009. április 15-én a 10/B ingatlanon lévő épületet (pontosabban kettőt) mint egyszemélyi alapító társasházzá alapította. Ekkor - a lakástulajdonosok részvétele nélkül - lett elfogadva az SZMSZ is, amely több tekintetben sem felelt meg az igényeknek.

Ezt már az első igazi közgyűlésen jelezték a lakók, sőt, még az előtt a közös képviselet tartott egy lakógyűlést a felhevült kedélyek lenyugtatására, mert számos probléma merült fel a ház megalakulása, átvétele körül. A közös képviseletet ellátó Szelei és Serfőző Kft. sokáig csak ígérgetett, hol azt mondta, hogy már ügyvéd fogalmazza az új szabályozásnak megfelelően, hol azt, hogy még nem kezdtek neki. Az elsőként megválasztott Számvizsgáló Bizottság is ígéretet tett a módosításra vonatkozó igények rendszerezésére, de abból sem lett semmi. A 2010 őszén tartott közgyűlésen (amelyen a 2010-es költségvetés volt elfogadva féléves csúszással) a közgyűlés határozott arról, hogy 2010. december 1-jéig legyen kiírva szavazás a módosításokról, a lakói igények alapján a szavazóívet pedig az SZVB-ből és a közös képviseletből alakult testület állítsa össze. Ebből lett az, hogy február 18-án meg lett hirdetve az írásbeli szavazás. A határidő március 16., addig kell véleményt nyilvánítani. Már most borítékolom, szükség lesz még módosításra.

Címkék: szmsz

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr292682366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása