Szemét egy ügy

 2011.02.24. 07:25

A hatásvadász cím ellenére csak egy kicsit szemétkedek, pontosabban a szemétről lesz szó. A lakópark talán egy kicsit szerencsésnek mondhatja magát a panelházakhoz képest, mert jóval kulturáltabb módon van megoldva a hulladékok gyűjtése. A közös képviselet kijárt egy palacknyomót is, bár az igazat megvallva nem a legjobb minőséget. A PET-palackok külön gyűjtése, préselése jelentősen csökkenti a szemét mennyiségét, így sokat spórolhatunk. Akinek ezen túl szelektív gyűjtésre támad kedve, a Fehérvári út túloldalán, a sínek mentén talál szelektív kukákat. Külön Condorosi kedvéért azért még egy felháborító szokást is megemlítenék. Egyes lakók úgy gondolják, hogy egy-két óráig vagy akár egy-két napig is jó helyen van az ajtójuk mellett a folyosón a levitelre váró szemeteszsák. Ezen igénytelen lakóknak javasolnám az erkélyen való átmeneti tárolást. De aztán ne ez legyen a vége.

Címkék: szemét

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr392686716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

göböly 2011.02.24. 10:07:35

Méltányolnám, ha a szemetet nem a 10/B/A előtt lévő kis zöld szeméttartóba dobnák, hanem a kukatárolóban elhelyezett sárga kukákba.
süti beállítások módosítása