Fizető parkoló a ház előtt

 2011.07.09. 08:43

A Kondorosi út lakópark felőli oldalán, teljes hosszon tilos a parkolás a Fehérvári út és a Szerémi út között. A házak melletti szakaszon nem szorul különösebb magyarázatra, hogy miért. Aki mégis figyelmen kívül hagyja a táblát, a közterület-felügyelettől 30 ezer forintos csekkre számíthat. Ne gondolja senki, hogy megéri kockáztatni, azt gondolván, úgysem járnak sűrűn erre a közteresek. A kerület mintegy 50 térfigyelő kamerájának egyike a Fehérvári út túloldaláról ugyanis tökéletesen rálát a területre, olyan szinten, hogy még a rendszámot is le lehet olvasni. És büntetnek is. A biztonság kedvéért, ha szükséges, a 06-80-411-112-es telefonszámon fel lehet hívni a közterület-felügyelők figyelmét az aktuális bevételforrásra.

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr73052192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég 2012.04.23. 16:22:58

De azért a pofátlanság teteje,hogy nem lehet hová parkolni és azt gondolják,hogy,akinek van 15 millája egy lakásra,annak van még 2 millája parkolóra is...
Az Önkormányzatnál nem lehetne lobbyzni további közparkolóért?Talán érdemes lenne a sárga-kék karókat eltávolítani,hogy beférjen +2-3 autó a parkolóba...édeskevés ugyan. :(

Elég 2013.10.16. 23:33:13

Nem elég,hogy a Szerémi felé 30e-re büntetnek,okt.8-án a BKK kihelyezett suttyomban egy megállni tilost a Fehérvári felől,ami 10e-be fáj+ha lúd,legyen kövér,egy 1x-es rokit is,ami 50e bírságot jelent,ha oda parkol valaki.Esetleg a figyelmünket,mikor akarták felhívni erre? Gusztustalan!
süti beállítások módosítása