Kama(t)yolás 2.

 2011.07.23. 18:26

A 10/B májusi közgyűlésén a közös képviselet ígéretet tett arra, hogy újból kiszámolja a közös költségek esetében a késedelmi kamatot, mert rejtélyes számítási módjukat nem vette be a lakók gyomra. Jelentem, a feladat nem sikerült.

A SZMSZ nem határozza meg, mit jelent a késedelmes fizetés, így adott hónap közös költségének fizetési határideje mindig az adott hónap utolsó napja. Ha akkor nem történik meg a befizetés, akkor a következő hónap elejétől számított napokra ketyeg a késedelmi kamat. A Szelei-Serfőző Kft. munkatársa vagy erős hozzá nem értésből, vagy a kényelmesebb számolás érdekében úgy gondolja, hogy ha a határidőig nem történik meg a befizetés, akkor a teljes hónapra már jár a kamat, így tehát olyan időszakra is, amikor még nem is kellett egy forintot se fizetni.

Továbbra is mindenki legyen résen, és ne hagyja annyiban a közös képviselet ámokfutását.

Címkék: képviselet szmsz

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr363091953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása