Tűrj vagy perelj!

 2012.03.01. 19:10

Nagy visszhangot váltott ki a törvénytelenül megszavazott kamerarendszerről szóló posztom. Még a ház faliújságjára is kikerült. Többször is, mert valaki mindig leszedte, más meg kitartóan visszarakta.

De a lényegre térve. A társasházi törvény szerint "ha a közgyűlés határozata jogszabály vagy az alapító okirat, illetőleg a szervezeti-működési szabályzat rendelkezését sérti, vagy a kisebbség jogos érdekeinek lényeges sérelmével jár, bármely tulajdonostárs keresettel kérheti a bíróságtól a határozat érvénytelenségének megállapítását a határozat meghozatalától számított hatvan napon belül.”

Egyszóval vagy költsek ügyvédre, vagy fizethetem én is a kiépítés költségét, mert a közgyűlési határozat kötelező erejű. A felszerelés után persze majd új helyzet áll elő, mert a kamerákat adatvédelmi okok miatt nem lehet bekapcsolni.

Címkék: kamera

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr664281854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

göböly 2012.03.02. 14:57:19

Az a kis piros fordos nyomi gyerek szedte le, aki a lift melletti első beállóba parkol. És ha valakit érdekel ő is szokta összefirkálni a faliújságot.

Tükörtojás 2015.03.11. 20:46:05

Mégsem mertél odamenni a "nyomi gyerekhez", te papírtigris!
süti beállítások módosítása