Lakók a 7. ütemben

 2012.08.06. 07:39

Az építkezés még gőzerővel folyik, de az egyik harmadik emeleti lakásba már beköltözött egy párocska. Létezésüket mindenki megízlelhette, a vasárnap este 9 óra utáni fúrásoktól ugyanis zengett az egész lakópark. Biztos már csak ez hiányzott a boldogságukhoz.

UPDATE: második emeleti lakásból jött a zaj

Címkék: hangzavar

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr704697724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anthon 2012.08.08. 12:31:21

Kedves Lakó!

Lakótársam védelmébe kell, hogy szálljak. Mi is beköltöztünk már a VII. ütembe, a második emeletre, és semmiféle fúrást nem tapasztaltunk vasárnap este. Illetve nem értem, hogy miért zavarja az, hogy a hetedik ütemben már vannak lakók, mégha az építkezés folyik is, azt hiszem, hogy ehhez tényleg senkinek semmi köze. Üdvözlettel: VII. ütem második emeleti lakója

Kondorosi 2012.08.08. 19:19:10

Hol olvasol olyat, hogy probléma a beköltözés? (bár szabályellenes, és erről a Hegyvölgy egy papírt is aláíratott velük). Egy probléma volt, a vasárnap este 9 óra utáni fúrás, ami bizony így volt.

JoeDeMiro 2012.08.16. 21:53:45

A fúrás a második emeletről jött, méghozzá a 8-as lakásból, és ha jól emlékszem, 11 óra körül ismét hallani lehetett a fúrást. A harmadik emeletre beköltözött pár nem fúrkál, viszont állandóan az erkélyen vihognak :) "Énekelgetnek", stb...

noryle 2012.09.16. 11:50:35

Kedves mindenki!
Miért nem lehet mindenkinek a saját életével foglalkozni, vagy ha nem megy, és nagyon zavar, akkor venni a fáradtságot, és átkopogni, hogy "Hé, vedd már lejjebb a zenét vagy magadat, mert késő van, köszi." vagy valami hasonló, nem pedig blogokon a háta mögött mindenfélét elmondani...ha nem szólsz, de várd, hogy változni fog. Az én lakásom egy építkezésre néz, és igen, kiülünk a teraszra és lehet, hogy hangosak vagyunk, de senki nem szól...akkor velünk is probléma van (5. emelet)?
Üdv

szegedit 2012.11.18. 13:48:18

Kedves Mindenki!

Noryle hozzászólásával kell egyetértsek. Félelmetes, hogy milyen rosszindulatú lakók vannak. Reggel 7-től, este 10-ig dolgozom, amikor meg itthon vagyok, akkor pihenek, párommal vagyok és nem azzal foglalkozom, hogy leskelődjek az ablakból, hogy az új épületben kik élik az életüket, aztán ezt a másik háta mögött egy blogon leírjam, ironikus hangnemben, bunkón. Minden háznak megvan a "barátok közt Magdi nénije".

A 5.emeleten látom néha, hogy jókedvűen beszélgetnek, de az ilyen akit zavar, annak valószínű ez nem adatik meg és mindössze irigy. Nem olyan rendszerességű és intenzitású, hogy ne lehetne tőle aludni vagy egyáltalán csukott ablaknál hallaná az ember:)

További szép napot és kevesebb jó magyaros rosszindulatot kívánok, ha már megadatott, hogy egy ilyen szép lakóparkban lakjunk együtt, viselkedjünk kulturáltabban.

Üdv
süti beállítások módosítása