Nem lesz őrség

 2012.12.17. 19:50

Némi vita után a 10/B közgyűlése határozottan elutasította a vagyonőrök alkalmazását. Reméljük, a közös képviselet nem próbálja meg harmadjára is elfogadtatni, belenyugszik a döntésbe. A másik napirendi pontban (büntetni a kukatárolót nem rendeltetésszerűen használókat) nem lett szavazás, mert az csak SZMSZ-ben szabályozható. A közgyűlésen az összes tulajdoni hányad körülbelül egy tizede volt képviselve.

Címkék: szemét képviselet közgyűlés őrség szmsz

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr434970467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bó. (törölt) 2013.01.14. 13:45:32

tudom, hogy nem ide tartozik, de meg szeretném tudni valaonnan, hogy az italosdobozokat bele lehet dobni a palackoknak szánt gyűjtőbe, vagy csak a vegyes hulladékba szabad? szerintem nem ártana elhelyezni a palackgyűjtő mellé egy dobozgyűjtő kukát is, hisz az is könnyedén szelektálható, nagy térfogatú...
süti beállítások módosítása