Használhatatlan a CBA

 2013.07.28. 08:55

Mélypontjára érkezett a Kondorosi úti CBA, amely a Kondorosi lakóparkban élők számára a legközelebbi közért. Az elmúlt 1-2 évben érzékelhetően csökkent a színvonal, mind az áruk, mind a személyzet tekintetében. A leglátványosabban azon a területen, amiért egyáltalán érdemes volt ide járni: a pékáruk. Sokszor az ember azt hitte, hétvégén 8 órakor már későn megy reggeliért, de nem, szándékosan sorvasztották el a péksütemények választékát, mennyiségét. A legújabb újításuk, hogy Fornetti termékeket kínálnak, de azok választéka sem kielégítő, a horror áruk pedig nem teszi alkalmassá a napi szintű vásárlásra.

Viszont van nemzeti dohányboltuk, a kormányzati mutyiból ez a CBA sem maradt ki (a szemközti OMV kútnál szintén van egy). Ezért egy részt viszont le kellett választani a közértből.

Valaki tud javasolni egy használható közértet a környéken?

Címkék: vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr135429574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dombinori 2013.08.05. 16:50:48

Most fog nyílni (vagy már kinyitott) egy a DM mellett. Nem tudom milyen...
Egyébként a CBA-ban meg primitívek a pénztárosok.

Elég 2013.10.16. 23:27:22

Megnyílt a Spar Express,hogy legyen a környéken még egy használhatatlan,de drága üzlet...
süti beállítások módosítása