Tűzvész a Kondorosiban

 2011.03.01. 07:12

Érdekes írásra találtam a fővárosi tűzoltóság honlapján. De legalább nem indián temető volt a közelmúltban a lakópark helyén.

1992. december 21. XI. ker. Kondorosi út 10.
A Fonalkikészítő Gyárból füst szivárog, jött a jelzés 0 óra 51 perckor. A hírközpont kiemelt riasztást hajtott végre. A tűzoltási csoport-2 felderítése után, mivel a csarnok teljes terjedelmében égett, a tüzet V-ös riasztási fokra emelték, így 27 gépjárműfecskendő és különleges szer 110 fővel vonult a helyszínre. A tűzoltásvezető fél óra múltán további négy raj riasztását kérte. Az épület egyik oldala és a tetőszerkezet beomlott, a csarnoktér és az éghető fedélszerkezetek teljes terjedelmében égtek. Mintegy két és fél-három óra elteltével sikerült eloltani a tüzet.

Címkék: tűzeset

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr932700330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása