Pék kapható

 2011.03.11. 17:34

Március 7-től ismét pékség a lakóparkban. A Jókenyér sikertelensége után a Baker Shop Kft. próbálkozik. Nincs könnyű helyzetben, hiszen a kereszteződés túloldalán a CBA kínál elfogadható áron minőségi pékárut, míg az Andor utcától visszább a Lipóti Pékség üzemel. Ár és minőség, ez a két legfontosabb tényező. Utóbbival nyilván nem lesz gond, hiszen részben a Gere Pékség kínálata található meg. Az árak első ránézésre viszont a horror kategóriába tartoznak. Vajon lesz-e olyan finom a pékáruja, hogy ne érje meg elsétálni a CBA-ig, amely nem csak pékségként funkcionál, és 18 óra után is nyitva.

Az új pékség tulajdonosai mindenesetre egy angol nyelvtanfolyamra beiratkozhatnának. Na nem azért, mert olyan sok külföldi vásárolna lakást a környéken, hanem hogy rájöjjenek, az amcsis majmolás nyelvtudás hiányában elég viccesen sülhet el. Angolul a pékség ugyanis baker’s shop, bakery vagy bakehouse. Semmiképpen sem baker shop, amely inkább azt jelenti, hogy péket árulnak.

Címkék: üzlet pékség

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr522731346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kercsi vííí 2011.03.12. 21:19:31

Sajnos tényleg drága. Nem lehet könnyű kitermelni a bérleti költséget.

Maci65 2011.03.19. 08:59:19

Lehet hogy olvasták a blogot, mert most kiraktak egy nagy transzparenst, amin már angolul helyesen van a pékség szó. Amúgy egy ilyen reklám kirakásához nem kellett volna a ház engedélye? A panelházak oldalán az óriásplakátok sincsenek ingyen.

Tolesz 2011.03.28. 21:42:02

Engem idegesít ez a nyálas udvariaskodás.
süti beállítások módosítása