A lakók kevesebb mint fele szavazott a 10/B SZMSZ-ének módosításáról, így a régi szabályzat maradt érvényben. Erre lényegében nem lehet mit mondani. Hihetetlen, hogy ekkora érdektelenség övezi a saját együttélési szabályaink megalkotását is. Emlékeztetőül: a mostani SZMSZ-t nem a lakók fogadták el, hanem az építtető és az építtető által ránk sózott közös képviselet több sebből vérző kreálmánya. Mit ne mondjak, a szavazásra bocsátott módosítások is hagytak maguk után kivetnivalót.

Legközelebbi esély a szavazásra talán az éves közgyűlés lesz, de akkor a lakók felének ténylegesen el kell jönnie, amire eddig még nem volt példa.

Címkék: szmsz

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr22755490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

göböly 2011.03.21. 09:25:55

Nekem ez a kevés szavazás valahogy sántít. Mikor bedobtam a postaládába a szavazatomat, alig fért be, annyira tömve volt. Bele se merek gondolni, hogy esetleg a kk. gondoskodott róla, hogy nem legyen meg a szavazat mennyisége.

szente.csaba 2011.03.23. 08:51:44

A közös képviseletnek származik előnye, ha az SZMSZ szavazással taktikázik?

Vizsgáló 2011.04.03. 12:25:45

A társasházi törvény szerint a közös képviseletnek 8 napon belül meg kellett volna írásban küldenie a lakóknak a részletes végeredményt. A mai napig nem tette meg.
süti beállítások módosítása