A 10/B közös képviseletét ellátó Szelei-Serfőző Kft. továbbra sem képes törvényes keretek között ellátni a munkáját. 

A 2003. évi CXXXIII. törvény a társasházakról így rendelkezik: 39. § (4) A közös képviselőnek vagy az intézőbizottság elnökének a közgyűlésen meghozott határozatokat a közgyűlés megtartásától számított nyolc napon belül a társasházban jól látható helyen ki kell függesztenie, továbbá ezzel egyidejűleg – ha a szervezeti-működési szabályzat ilyen kötelezettséget előír – azokról valamennyi tulajdonostársat írásban értesítenie kell.

Ehhez képest a csaknem egy hónappal ezelőtti közgyűlésről a lakók nem tudhatnak semmit. Úgy tudni, a határozati kivonat elkészült, de még ez sem lett a társasházba kifüggesztve, de még a közös képviselet honlapján sem található meg.

Így például a lakók hivatalosan nem is tudhatnak róla, hogy június 30-ig várják az SZMSZ módosítására vonatkozó javaslatokat, valamint ugyancsak a hónap végéig le kell adni a teremgarázst nyitó kártyák sorszámait, mert a jogosulatlan belépők rá két hétre le lesznek tiltva.

A közös képviselet a legutóbbi SZMSZ-szavazás részletes eredményét sem ismertette a lakókkal, amivel szintén törvényt sértett.

Címkék: képviselet közgyűlés

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr673009057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása