Telenor elzavarva

 2012.10.29. 20:54

A 2-3-as ütem házai után a 4-5-ös ütem társasházának közgyűlése is úgy döntött, nem engedélyezi a Telenornak a bázisállomás kiépítését. Az antennát bruttó 1,2 millió forint éves bérleti díjért rakták volna fel a B épület tetejére. Ez az összeg a lakásonként rendkívül kis mértékben csökkentette volna a közös költséget. A lakók ezért az egészségügyi kockázatokat, valamint az ingatlanok értékének várható csökkenését se vállalták be.

A biztonsági őr kérdését ezúttal a közös képviseletnek félig sikerült átvernie. Az élőőrséget a korábbi közgyűlés már elvetette, most a közös képviselet a Számvizsgáló Bizottság állítólagos kérésére tűzte újra napirendre. A Szelei-Serfőző Kft. ezúttal úgy akarta ráerőltetni a szomszéd épületet őrző biztonsági céget a lakókra, hogy semmilyen szerződéstervezetet nem mutatott fel. A döntés végül az lett, hogy elvi hozzájárulás van a biztonsági őrökhöz, de egy hónap múlva egy újabb közgyűlésen, a szerződéstervezet ismeretében bocsátják szavazásra a kérdést.

Címkék: képviselet közgyűlés

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr84877872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vizsgáló 2012.10.31. 20:04:55

Az volt a közgyűlés egyik legérdekesebb része, amikor az a lakó kezdett el érvelni a biztonsági őr fontossága mellett, aki ideköltözése óta nem fizetett közös költséget. Legalább félmilliós tartozása van.

Elég 2013.01.13. 20:12:00

@Vizsgáló: Addig nem kellett volna elengedni,amíg alá nem ír egy nyilatkozatot,hogy a köv.hónap végére rendezi tartozását...

A Telenor elzavarása lehet,hogy megnyugtatja a lakókat,csak abba nem gondolnak bele,hogy valamelyik szomszédos házon simán lehet antenna ,ami - az erre a háztetőre telepített antennával ellentétben - pont a játszótérre sugároz és veszélyesebb,mint ha ide telepítettek volna a miénkre egyet...
süti beállítások módosítása