Büntetnék a lakókat?

 2012.12.08. 18:03

Rendkívüli közgyűlésen biztonsági őr alkalmazásáról és egy elmebeteg ötletről döntenek a 10/B lakói december 17-én, hétfőn. Az előző közgyűlésen a közös képviseletnek a korábbi lakói akarattal ellentétben sikerült átvernie, hogy a lakóparkban már szép piaci részesedéssel rendelkező biztonsági cég a 10/B kapujába is berakja a lábát. Az árajánlatuk megérkezett, most a lakókon a sor, hogy döntsenek, megéri-e nekik még a működő kamerákon felül őrséget is alkalmazni.

A másik napirendi pont már elöljáróban is kiverte a biztosítékot a lakóknál. Az SZVB javaslata alapján alkalmanként 10 ezer forint büntetést kell fizetnie azon lakóknak, akik nem háztartási hulladékot helyeznek el a kukatárolóban. Ezt a büntetést közös költség címén kellene befizetni a társasház számlájára. Mondanom se kell, hogy ez teljesen jogtalan és kivitelezhetetlen, és aki ezt kitalálta, jobb ha lemond az SZVB tagságáról, mert alkalmatlan a feladata ellátására.

Címkék: szemét közgyűlés őrség szvb

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr444954749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vizsgáló 2012.12.09. 09:43:51

A lényeg kimaradt az írásból: aki nem fizeti be a büntetést, annak elzárják a melegvizét.
süti beállítások módosítása