A közös képviselet a közgyűlés után majd három hónappal méltóztatott kiküldeni a közös költség elszámolását. Augusztus közepén így megtudhattuk, mennyi a fizetendő június 1-jétől, és a fűtés-melegvíz elszámolásából adódóan mennyi az elmaradás vagy túlfizetés.

Ami még ennél is megdöbbentőbb, hogy szabadkozás és bocsánatkérés helyett egy alapos fenyegetést kapott mindenki a levelükben:

"Ha egyenlege tartozást mutat, kérjük azt levelünk kézhezvételétől számított 8 napon belül rendezni szíveskedjen, ellenkező esetben kénytelenek vagyunk a társasház követelését behajtás útján érvényesíteni!"

Jövőre senki se menjen egy hétnél tovább nyaralni, hanem tűkön ülve várja otthon, míg a közös képviselet kiküldi az egyenleget.

Címkék: képviselet

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr67712250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vszámvizsgáló 2015.08.18. 07:56:33

Sajnálattal olvasom a kommenteket, hiszen a szelei és serföző kft.-t mi is ismerjük.Szeretnék én is egy ilyen honlapot készíttetni,vagy készíteni,a tanácsotokat kérem, hogyan?
Válaszotokat,előre is köszönöm.vszámvizsgáló

Vizsgáló 2015.08.18. 08:15:56

@remove: Azért ez egy kicsit durva vélemény a közös képviseletről. Ha elkótyavetyélted az ingatlanaidat, azért biztos, hogy nem ők a hibásak.
süti beállítások módosítása