Polgár Sofőriskola

 2017.03.24. 18:24

Megtaláltam a taxisok, futárok és újgazdagok sofőriskoláját. A Polgár Sofőriskola tanulóvezető autója a lakópark előtt állt a megállni tilos tábla hatálya alatt, ráadásul félig a járdán.

170324_kondorositanulovezeto.jpg

Mint köztudott, és a táblázás alapján egyértelmű, a Kondorosi út lakóépületek felőli oldalán a Fehérvári úttól a Szerémi útig nem lehet parkolni.

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr1912368315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodgab 2017.03.30. 09:37:17

Nemhogy parkolni, hanem megállni is tilos a Kondorosi út déli oldalán. De az sem az igazi, ahogy az északi oldali, 2. sorban, párhuzamosan parkolnak.

Mondjuk a parkolóhely gondon segítene (kicsit), ha a Reál nagykerrel szemben, a patak partján lévő elhagyatott, körülkerített, autógumikkal rakott területet (gokartpálya volt itt?) megnyitnák a parkolni kívánók előtt. Még akár a kitakarításban is szívesen részt vennék.

De akár a Reál is éjszakára a parkolóját (vagy annak egy részét) a környékbeliek rendelkezésére bocsáthatná.

Persze ezek nem oldanák meg a futárok, taxisok által okozott problémát.
süti beállítások módosítása