A patak és a Kondorosi út között megnyitották az egykori tanpályát a parkoló autóknak. Merőlegesen 43-nak, párhuzamosan 20 kocsinak a parkolását oldja meg. Ha tereprendezés is történne, és mind a két oldalon merőlegesen állhatnának a kocsik, akkor még legalább húsz parkolóhellyel lenne több.

A parkolóba két kapun lehet behajtani, az egyik a Szerémi úthoz esik közelebb, a másik a Kondorosi úton beljebb van.

Mindeközben a szabálytalanul parkolás sem szűnt meg, ami egyfelől adódhat abból, hogy nem figyelnek eléggé, és nem állnak be az új helyre, vagy egyszerűen leszarják, és nem hajlandóak 50-100 méter gyaloglásra. Bár az ilyenek miért nem vesznek beállóhelyet? Ja, a pénzbe kerül…

Az se jobb, hogy a nemrégiben kiépített parkolóhelyeknél, ahol kábelakna vagy villanyoszlop miatt kimaradás van, az út szélére odaállnak az autók. Mert félig ezek miatt lehet aztán cikázni a Kondorosi úton, főleg ha éppen költöztetők állnak a tilosban.

Az NGJ-432-es rendszámú Volkswagen szokás szerint félig a járdán áll a tilosban, de a Budiás autós-motoros iskola autója se semmi, nem éppen ott áll, ahol szabad lenne, megérdemelné a kerékbilincset. Másik két autós be is szívatta.

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr7213609859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loldma 2018.02.27. 09:29:07

A kimaradásnál teljesen szabályos a parkolás, az úttest másik oldalától 4.5 méter megvan, amit a kresz előír, tiltó tábla pedig nincs. Az, hogy a másik oldalon tilosban parkolnak, és emiatt nem férnek el az autók, nem a párhuzamosan parkolók hibája.
süti beállítások módosítása