Akciós áremelés az Amtelnél

 2013.10.12. 19:41

Burkolt áremeléssel újabb akció az Amtelnél. Már megszokhattuk, hogy az akció náluk csak azt jelenti, hogy a piaci ár felett kínálnak szolgáltatást hűségidővel. Aki nem kívánja igénybe venni az akciót, az csak horror áron veheti igénybe a szolgáltatásukat. Nézzük meg egy kicsit részletesebben, az internettel a célkeresztben.

Az Internet VIP maximum sávszélessége 30-ról 80 Mb/s-re nőtt (garantált letöltési sávszélesség csak 8 MB/s). Ez 5000 Ft helyett 5850 Ft-ért vehető igénybe (ha legalább két szolgáltatásra előfizet valaki). Ha valaki megelégszik a Lux 40 Mb/s-os sebességével, az csomagkedvezményben 4350 Ft-ért megkaphatja. Mondhatjuk, hogy ár/minőségben árcsökkenés következett be, ha nem olvassuk el az apró betűs részt: fix IP cím havi 2800 Ft.

Az Amtel a UPC hálózatát használja. A UPC-nél csomagkedvezmény nélkül 30 Mb/s-es sávszélesség 3490 Ft-ba, egy 60 Mb/s-es 4590 Ft-ba kerül havonta. A tévé, telefon és 120 Mb/s-es internet együtt csupán 9990 Ft. Az Amtelnél ez alacsonyabb minőséggel legalább 13 000 Ft, plusz igény esetén a fix IP különdíja.

Továbbra is adódik a kérdés. Mikor takarodik el már innen az Amtel? A válasz sajnos az, hogy amikor a mutyis kizárólagossága megszűnik a lakóparkban.

Címkék: amtel

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr535565360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása