Komolyan kezdem azt hinni, hogy szellemi fogyatékosok dolgoznak a közös képviseletnél, ennyire ugyanis nem végezhetik ilyen trehányul a munkájukat, vagy nem nézhetik a lakókat ilyen mértékben hülyének.

Tavaly beszámoltam már róla, hogy a hirdetőtáblákra ismét kikerült egy térkép, miszerint a Fehérvári út túloldalán a villamospálya és a panelház közé kell vinni a karácsonyfákat. Csakhogy az FKF honlapja szerint a CBA előtt van a gyűjtőhely. A téves tájékoztatás miatt áprilisig ott rohadtak a fák. A májusi közgyűlésen a lakók jelezték a problémát, a Szelei és Serfőző Kft. ígéretet tett rá, hogy többet nem fordul elő (ígérgetni mindig is tudtak).

Aztán jött a lomtalanítás, ismételten alakított a közös képviselet a félretájékoztatással, így ismét rossz helyre kerültek a lomok. Most pedig újra a karácsonyfák, változatlanul ki van rakva a rossz térkép.

Senki se higgyen vakon a közös képviseletnek! Az FKF honlapja az irányadó.

Címkék: karácsony FKF

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr53517553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása