Senki sem vitatja, hogy a betegszállítók rendkívül fontos munkát végeznek, és ezért - egyebek között a budapesti parkolási viszonyok miatt - szemet hunyunk a szabálytalankodásaik felett. De ezzel nem élhetnének vissza.

2014_kondorosibetegszallito.jpg

Ahogy a kép is mutatja, a kéklámpás betegszállító a Kondorosi úton a Fehérvári út kereszteződése után állt fel félig a járdára. A járdán alapból tilos a parkolás, de a tiltó tábla nyomán az úton is. Nem véletlenül, ugyanis rendkívül balesetveszélyes ott megállni, és ha a Kondorosi útról balra, a Fehérvári útra kanyarodó sávban áll valaki a lámpánál, el se lehetne férni. A betegszállító a kéklámpáját nem használta, nem is használhatta, hiszen nem betegért jöttek, hanem csak szokás szerint hazaugrottak ebédelni.

Már lett szólva nekik, de a reakció olyan "mindenek felett vagyunk" volt. Arra persze ne is számítsunk, hogy a közterület-felügyelet vagy a rendőrség hagy egy szeretetcsomagot a szélvédőjükön, hiszen ők is azt hihetik, tényleg munka közben vannak.

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr286542039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maci65 2014.08.16. 21:14:11

Tegnap a benzinkúton parkolt, úgy tűnik, hogy olvasták a blogot.
süti beállítások módosítása